FRITUUR NOU NOU LIER

FRITUUR NOU NOU LIER Frituur - Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1509 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Nou Nou Lier. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 2:24 Was is orde
9 mei 2022 om 7:04 2 x mayo besteld en betaald en was er niet bij. Bicky chicken besteld , was geen chicken burger maar gewone dat geleverd werd
8 mei 2022 om 12:23 Heerlijke frietjes, de saus iets minder. Lekker kapsalon. Voor herhaling vatbaar.
3 mei 2022 om 2:10 de frieten waren letterlijk plat en totaal niet krokant, de bitterballen waren zo plat als iets (ook niet krokant) de kipkorn was letterlijk van de aldi en niet te vreten. echt niet oké, zeer teleurgesteld.
1 mei 2022 om 13:54 Zoals verwacht , als ik jammer genoeg enige opmerking mag geven . Je betaald 1.50 voor saus en je krijgt een heel klein potje half gevuld , nog niet eens genoeg om een mini mee op te eten ,
30 apr 2022 om 7:32 Zeer lekker gegeten!
25 apr 2022 om 8:15 Stoofvlees en stoofvleessaus was opvallend weinig, en belachelijk duur! Wij hebben hen een mailtje gestuurd en geen reactie ontvangen.
24 apr 2022 om 10:02 Topkwaliteit eten! Topkwaliteit service!
24 apr 2022 om 0:50 Altijd goe! Superlekkere frietjes Superlekkere durums Beste fishburgers me groentjes enzo...
20 apr 2022 om 23:24 Top